DÄRFÖR SKA DU VÄLJA VITANDA HOTELLSÄNGAR


Vitanda tillverkar sängar i egen fabrik som ligger i den lilla orten Torsbruk utanför Växjö. Mitt i ”Säng- och Möbelriket” i Småland.
Hos oss hittar ni en exklusiv kollektion av sängar – inklusive ramresår, kontinentala och ställbara modeller – skräddarsydda för att förhöja era gästers upplevelse. Varje säng är noggrant tillverkad av vårt erfarna team i vår egen fabrik, vilket garanterar en oöverträffad kvalitet och komfort.
Vi förstår vikten av detaljer i hotellbranschen. Därför säkerställer vi att varje säng vi tillverkar inte bara är en viloplats, utan en del av den minnesvärda upplevelsen ni erbjuder era gäster. Med direkt tillverkning och ingen mellanhand, kan vi erbjuda dessa premiumprodukter till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi bibehåller de högsta standarderna av kvalitet och komfort.
Välj oss för att säkerställa att era gäster vaknar upp utvilade och redo för dagen – varje gång de väljer att bo hos er. Våra sängar är inte bara en investering i era rum, utan i era gästers totala nöjdhet och lojalitet.
Välkommen att kontakta oss för ett lyckat sängköp.

Våra olika sängtyper

Alla våra sängar är avsedda för hotell, med förstärkta kanter och speciella fjädersystem har våra hotellsängar allt som krävs för en riktigt bra säng till ert hotell.

Kontinentalsängar

Visa modeller

Rammadrasser

Visa modeller

Ställara sängar

Visa modeller